SENE SONU SERGİMİZDEN KARELER

Türk Kızılay Çanakkale Kadın Teşkilatı tarafından hazırlanan ve Türk Kızılay Genel Merkezince kabul edilen "Sıfır Atıkla Bilinçli Yarınlara" projesinde paydaş olan okulumuz öğrencileri ile sorumlu üretim ve tüketim bilincini geliştirmek, etkin ve verimli kullanımı artırmak, öğrencilerimizin yaşadıkları ortama zarar veren atıkları değerlendirmek amacıyla projemizi yürüttük. Bu amaç doğrultusunda öğrencilerimizin yaptıkları çalışmaları sizlere sunmaktan gurur ve onur duyuyoruz.

Açılışımıza teşrifleriyle bizleri mutlu eden Türk Kızılay Çanakkale Şube Başkanı Av. Erdoğan MADAK ve değerli yönetim kurulu üyelerine, Türk Kızılay Genel Merkezinden gelen değerli misafirlerimize, Eçialan ve Karamusalar köyü Muhtarlarımıza, Eğitim-Bir-Sen Çanakkale 1 Nolu Şube Başkanı ve Lapseki İlçe Temsilcisine, Lapseki Öğretmenevi ve ASO Müdürüne ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

14.06.2022 452